19 Mayıs 2010 Çarşamba

MAC TO THE BEACH - HAUL

Şu yazımda MAC To The Beach koleksiyonunu nasıl dört gözle beklediğimi yazmıştım.Bugün birşey alma niyetim olmadığı halde MAC'e uğrayıp koleksiyonun geldiğini görünce hemen üzerlerine atladım.Bu koleksiyonun Türkiye'ye bu kadar çabuk gelmesine çok şaşırdım doğrusu, zira daha MAC'in kendi sitesinde bile bu ürünler yok.Marine Life Highligt Powder, bu koleksiyonun en öne çıkan parçası zaten,almamak olmazdı.
Bazı yorumlarda To The Beach koleksiyonun ambalajlarının çok çocuksu,basit ve ucuz durduğundan bahsediliyor.Bence ambalajların renkleri bir yaz koleksiyonu için oldukça uygun,ben turuncu rengi sevmememe rağmen benim hoşuma gitti doğrusu.Üzerlerindeki çeşitli deniz canlılarının resimlerini ise oldum olası çok severim.Kısaca ambalajlar bende hayal kırıklığı yaratmadı,klasik siyah MAC ambalajlarının yanında güzel bir değişiklik oldu bana göre.
Aldıklarım ise şunlar:
MAC Bronzing Powder - Refined Golden
MAC High-Light Powder - Marine Life
MAC Eye Shadow - Shimmermoss
MAC Lipstick - Lazy Day
MAC Lipstick - Thrills
MAC Lipglass - Splashing
MAC Lipglass - Easy Lounger
MAC Eye Khol - Float On By
Rujlardan aklımda Beachbound'u almak vardı fakat denediğimde hiç renk vermediğini gördüm,sadece hafif bir parlaklık veriyor o yüzden onu almadım.Fun Bathing ise bana çok koyu geldi.
Farlardan ise Humid güzel bir yeşil fakat LE olmadığı için bu koleksiyonda almam gerekmiyordu,daha sonra refilini alabilirim diye düşündüm. Diğer farlar ise pek benim kullanabileceğim renkler değil.
Lipglasslardan Flurry Of Fun ise tıpkı diğer gloslar gibi çok orjinal olmayan ama benim beğendiğim bir renk oldu.
Ürünler hakkında yorumlarımı ve swatchlarını en kısa zamanda yazmaya çalışacağım.
Edit:Shimmermoss Eye Shadow sınırlı üretim değil,sürekli olan farlardan.Benim gözümden kaçmış,yoksa refili almayı tercih ederdim.

2 yorum:

AiShA dedi ki...

Hepsi harika görünüyo.Marine life highlight powder favorim oldu.Güzel günlerde kullan.

fly dedi ki...

Aisha,
Teşekkürler,Marine Life benim de favorim.