24 Mayıs 2010 Pazartesi

BUGÜN NE GİYDİK ???

Bugün anne-kız elbise giyelim dedik.Bıdık bu sefer pek poz vermek istemedi,ama elbisesi o kadar çok yakışmıştı ki çekmeden duramadım.


Elbise,Zara Kids
Çorap,Penti
Ayakkabı,Deichman
Bu da benim elbisem,ayakkabıları şu yazımda anlatmıştım,yüksek topuklarına rağmen çok rahatlar,bugün 5-6 saat ayağımdaydılar hiç bir sıkıntı çekmedim.





Elbise,Küçükyalı Atakan Giyim
Ayakkabı,Shoe-Tek

6 yorum:

fioritamodatasarım dedi ki...

maşallah size :)

meltem dedi ki...

çok şıksınız, elbisenize bayıldım=) atakan giyim küçükyalının tam olarak neresinde acaba? kadıköyden nasıl gidebilirim oraya?

fly dedi ki...

Fluffy,
Çok teşekkür ederim.
Meltem,
Teşekkürler,Atakan Giyim Küçükyalı Türk Telekomun hemen karşısında,Kadıköyden Kartal-Pendik minibüsleriyle gelip,Küçükyalı Türk Telekom Durağında inebilirsin,eğer kendi aracınla geleceksen yine minibüs yolundan Küçükyalıya gelip Türk Telekomu sor,zaten eskidan beri olan bir mağaza olduğu için çoğu kişi bilir,sorunca gösterirler.

meltem dedi ki...

yeri kolaymış, rahatlıkla bulurum=) cevap için teşekkürler...

Adsız dedi ki...

Çok tatlı olmuşsunuz, ben de bu ayakkabılardan almayı düşünüyorum canım ama rahatlığı nasıl merak ettim, çok yüksek olduğundan kararsız kalmıştım. önerir misin??

fly dedi ki...

Lucy,
Gerçekten çok rahat,yaklaşık 5-6 saat ayağımdaydı,üstelik çoğu zaman da ayaktaydım.Üst kısmı bileği sardığı için ayağa tam oturuyor,ben çok sevdim,topuklu seviyorsan kesinlikle öneririm.