13 Mayıs 2010 Perşembe

MAC Eye Shadow-Pink Venüs

Pink Venüs,uçuk pembe bir far.İçinde bir hayli sim var.Yapısı "lustre".
Yapısı ve rengi dolayısıyla zor renk veriyor,koyu tenlerde renginin değil,sadece simlerin belli olması muhtemel.(altına PP Painterly ile biraz daha belirgin oluyor.)
Ben Pink Venüs'ü mürdüm ve koyu kahve tonları ile beraber kullanıyorum,



4 yorum:

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Yapısı nedeniyle zor renk veren farlara neden o kadar para veriyorsunuz Flycım ama,sırf mac diye mi?Yada paletinde bir de pembe bulunsun diye mi?

Not:Benim içinde en tatlı blogerlardansın sen.Tebrik ederim.....

fly dedi ki...

Biyocum,
Evet bildin canım,itiraf ediyorum bunu sadece palette bir de pembe olsun diye almıştım.Fakat luste farların hepsi için gereksiz diyemem,mesela Retrospeck benim en fazla kullandığım farlardandır.

Blog ödülü konusunda ise çok düşündüm,yayınlasam mı?,yayınlamasam mı? diye...
Her blogda "bilmem ne blog ödülü" postu görmek bana çok sıkıcı geliyor,reader'den bakarken bir blogda böyle post olduğunu gördüğümde o bloga girmiyorum bile.
Dediğim gibi çok düşündüm,ilk kez olduğu için ve Kalinkayı çok beğendiğimden ve acaba yayınlamasam bana kırılırmı bilmediğimden yayınladım,ama sanırım bundan sonra yapmayacağım.
Sen bu konuda ne düşünüyorsun?

P:S:Senin beni "tatlı bloger" olarak yorumlaman çok daha fazla hoşuma gitti,bence daha kişisel ve özel oldu teşekkür ederim.

Tannesi dedi ki...

Ben rengini beğendim bu farın. Ama zor renk veren farlarla uğraşmaktan pek hoşlanmıyorum. Hoş, kolay renk verenlerin de göz altına dökülme ve uçuşma problemleri oluyor ya, neyse... :)))

kedi dedi ki...

Ben de kesinlikle"ehuehuee ben şu şu tarafından bilmem ne seçildim"bloglarından hazetmiyorum.Okumuyorum bile.Bana ne ne seçildiysen,benim senin içinne düşündüğüm önemli diye kim kimi ne seçmiş hiç ilgilenmiyorum.Fakat bir yandan da ben şimdi bu ritüele önem verip,sevdiğim bir blogu ödüllendirsem ve o kılını bile kıpırdatmazsa kırılırımda evet.

Ama sevmiyorum böyle birinin kıçından uydurup"bunu 10 bloga gönder,linki yayınla,resmi yayınla ve bahset bu ödülden"olaylarını.Bunu tıpkı fw gelen maillere benzetiyorum."Bu maili 10 kişiye göndermezsen evin barkın başına yıkılsın,basur ol zıçama,allah belanı versin"

Bana da var bu ödülden.Bak ben ne yapacağım:/
Pıfffff!

(Sen benim için gerçekten özelsin ama Fly.Bilmem neden?Formspringime biri sormuş,tanımadan görmeden kimi sevdin blogerlardan?diye.Tek tek isim vermedim unuttuğum olmasın diye ama bil ki o cevabı yazarken aklımdan geçenlerden biri de sendin)