4 Nisan 2010 Pazar

SHOE-TEK ALIŞVERİŞİ

Aşağıda fotolarını gördüğünüz ciciler bugün itibariyle dolabımdaki yerlerini alıp,giyilecekleri günü beklemeye başladılar.

Ayakkabıları Shoe-Tek'ten, Şaşkınbakkal mağazasından aldım.(Midpoint'in hemen yanında).Etiler ve Nişantaşında da mağazaları mevcut.

Mağazalara gidemeyenler için online satışı da var.Ayrıntılar için tık tık.

Ayakkabıların fiyatları oldukça ucuz,zaten hepsi tek fiyat.Modeller güzel,trendler takip edilerek seçilmiş.Kaliteleri de bu fiyata göre çok iyi.
Fotolarda da gördüğünüz gibi aldığım iki ayakkabının da topuğu oldukça yüksek fakat inanılmaz rahatlar.
Ayakkabıların ikisinin de bej ve siyah renkleri mevcut.

Benim ayakkabı numaram 37'dir hatta bazen 37,5 bile giyerim ama bu ayakkabıların kalıpları büyük o yüzden bana 36 oldu.Online alışverişte bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

2 yorum:

yasemin dedi ki...

fly,güle güle giy.tam senin tarzın.kombinle ve foto çek merakla bekliyorum.topuklu pabuç,albenisiyle hemen atladığım ama giydiğim gün çektiğim acıyı hatırladığımda dolap bekleyenlerden olmuştur hep.hayran hayran bakar ama elim hiç gitmez,yine onca pabuça rağmen emektarlarım düz-alçak topuk-babetleri giyer çıkarım.oysa çok severim ve yürüyebilirim topuklularla.
bu ilk shoetek alışverişinmi
.bunları sen giy bakalım bi,kaç saat üzerinde kalabileceksin,rahatlığı,olumsuzlukları vb yorumla.ve en rahat topuklu sana göre hangi markanın pabuçları oldu şimdiye kadar,yaz lütfen

fly dedi ki...

yasemin,
teşekkürler,giymek için ben de sabırsızlanıyorum,ama biraz daha havaların ısınmasını bekliyorum,giydiğimde mutlaka fotoğraflayıp,yayınlayacağım.topuklu ayakkabıları ben de çok severim ve sık sık kullanırım hatta düz ayakkabıdan çok topuklu ayakkabım vardır.nine west'in ayakkabılarını genel olarak oldukça rahat bulurum(ama bir tanesi dışında,o ayakkabıyla sadece 1-2 saat ayakta kalabiliyorum)En son beyaz pantolonla kombinlediğim ayakkabılarım ise en rahatları 10-12 saat bile giymişliğim vardır.Shoe-tek ten ilk alışverişim ,nette oldukça popüler bir firmaymış ama ben geçen pazar mağazalarına gidene kadar bu firmayı hiç duymamıştım.
sevgiler...