5 Nisan 2010 Pazartesi

PASTEL OJE - No:65

Aslında tırnaklarımı genellikle "french"manikürlü kullanmayı tercih ederim ,ya da bej,krem,açık pembe gibi renkler sürerim.Bazen de daha "renkli" bir ojeyi çok beğenip,satın alırım ama yine bir kere kullanıp bir daha da yüzüne bakmam.Bu oje de o ojelerden biri, geçen yaz rengine hayran olup almıştım fakat sadece bir kere kullandım.Çok güzel koyu somon-açık mercan bir rengi var,bronz tende daha güzel durur kanaatindeyim.
Bu oje yazılarını çok sevdim,en azından kullanmadığım ojelerimi bu vesileyle sürüp birkaç gün kullanıyorum:)

5 yorum:

üzüm kuşu dedi ki...

rengi çok tatlı:)

pelininstyle dedi ki...

renk cok guzel

Tannesi dedi ki...

Pastel ojelere bayılıyorum. En koyu rengi bile tek katta, şişedeki rengi veriyor. Kıvamı harika, dayanıklı ve fırçası muhteşem. Kesinlikle fırça izi bırakmıyor!

fly dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum,Pastel oje' de çok iyi ama şimdi Essie Türkiye ye gelmiş,onu da denemesek olmaz di mi?

Tannesi dedi ki...

Ben de merak ediyorum ama JM'in sürdüğü kremsi yapıdaki ojelerini hiç sevmemiştim. Fiyatları da pahalı sanırım. Benim kızım halen küçük olduğundan, ojeyi sürüp, kurutacak vakti bulmakta zorlanıyorum. Aslında Pastel oje bana yetip de artıyor bile ama ben şöyle esaslı bir oje kurutucu arıyorum. Hani şöyle ojenin üstüne sıksam/sürsem ve 5 dk da kurusa. Ve asla yastık izi olmasa... Hatta giyinmeden evvel sürdüğümde, dar kot bile giydiğimde, ojelerim bozulmasa... Amma çok şey hayal ediyorum, di mi? :)))