10 Nisan 2010 Cumartesi

MAC PIGMENT - Vanilla

Pigmentler,çok yönlü kullanılabilen ürünler.Fırçanızla aydınlatıcı,far olarak uygulayabilir ya da rujunuzun üstüne sürebilirsiniz hatta likit ürünlerinizin içine karıştırıp kullanabilirisiniz.Pigmentler çok yoğun oldukları için her seferinde çok az miktarda kullanmanız yeterli bu yüzden her gün kullansanız bile bitirmek oldukça güç.

Vanilla, ilk bakıldığında kırık beyaz,bej gibi bir renge sahip ancak sürüldüğü zaman çok güzel soft altın ışıltıları olan,şeftali alt tonlara sahip fildişi rengi olduğunu farkediyorsunuz.

Vanilla pigment, bence MAC'in "must have" ürünlerinden biri.Ben en çok kaş altına, göz pınarına ve dudakların"cupid's bow" denen bölgesine aydınlatıcı olarak kullanıyorum.

7 yorum:

pelininstyle dedi ki...

ben de alacaktim sagol:)pazartesi mac 'e gidim:)

yasemin dedi ki...

fiyatı?

fly dedi ki...

pelininstyle,
MAC'in gözüm kapalı tavsiye edeceğim ürünü,tereddütsüz alabilirsin.
yasemin,
ben geçen sene almıştım bunu ,tam olarak bilmiyorum ama 40-45 tl gibi birşey

yasemin dedi ki...

vanilla bir rengimi,tüm pigmentler bu renkmi,yani alacağımda int.ten rengi nasıl bileceğim,yoksa bu vanilya her tene olurmu

fly dedi ki...

yasemin,
vanilla renklerden biri,pigmentlerin değişik renkleri mevcut,vanilla hemen her tene uyan bir renk,MAC'te denemek istediğini söylersen sana uygulamalı olarak nasıl ve nerede kullanacağını gösterirler.

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

ah tatlım,bulunduğum yerde bi mac olsa tozunu attırmaz mıyım sanıyorsun:/
deneme yanılma şansım hiç yok dolayısıyla netten yorumlardan kafama göre bi ürün belirlemek zorunda kalıyorum.bu ne acı biliyor musun(küçük emrah müziği)

mac olsa idi bende "welcometobiyoland" olurdum
:( :)

fly dedi ki...

Biyocum,
Ben seni Ankara'da yaşıyorsun zannediyordum,bu fikre nerden kapıldığımı da hiç bilemiyorum doğrusu.:)
Deneme şansının olmaması tabiki çok fena özellikle bu tarz ürünlerde,sana şöyle birşey önerebilirim, Nars'ın Albatros-Orgasm Duo'sunu alabilirsin,Vanillaya yakın bir renk,yine de sevmezsen en azından Orgasm allık ile paranın yarısını kurtarmış olursun.
"welcometobiyoland",harikasın:))

http://www.narscosmetics.com/Blush-and-Bronzing-Duo-C454_makeup_2.aspx