30 Nisan 2010 Cuma

MAC CREAM COLOUR BASE - VIRGIN ISLE

Virgin Isle benim için Mac'in Top 10 listesine giren ürünlerinden biridir.
Rengi ilk bakışta size korkutucu gelebilir çünkü oldukça parlak,neon turuncu.Fakat fırçaya azıcık alıp yanaklarınızda gezdirdiğinizde harika,tatlı bir mercan tonu elde ediyorsunuz.Ben bazen MAC 187 fırça ile bazen de normal allık fırçası ile sürüyorum,dikkat edilmesi gereken nokta fırçaya çok çok az alıp uygulamak,daha koyu ton istiyorsanız aynı aşamayı tekrar edebilirsiniz.

Bu CCB'yi isterseniz fondöten yada renkli nemlendirici gibi krem-likit ürünler üzerine, isterseniz de pudra üzerine uygulayabiliyorsunuz.

Bu tarz krem şeklinde olan ürünler benim gibi cildi yağlı olanlarda problem yaratabiliyor.(parlama,yağlanma gibi...) Fakat Virgin Isle'de kesinlikle bu sorunu yaşamadım,sürüldükten sonra parlayan değil aksine hafif pudramsı bir sonuç ortaya çıkıyor.
MAC bu CCB'yi sanırım satıştan kaldırıldı,çok sevilen bir ürün olduğundan kesin yeni bir koleksiyonda sınırlı olarak yeniden çıkarır.Neyse ki Türkiye'de hala var ama sadece Pro Mağazalarda yani eğer İstanbul'da iseniz Taksim Pro'da bulabilirsiniz.
Yaz bir an önce gelsin,ben biraz bronzlaşayım,sonra Vırgin Isle'yi sürüp üzerinde de hafif altın tonlu bir highlighter geçeyim,ne güzel olur ama ...

Dudakta duruşu da böyle.

PS:Bazı CCB'lerin göz bölgesinde kullanılması önerilmiyor,bu da onlardan biri.

5 yorum:

Tannesi dedi ki...

Çok korkutucu görünen ama bir o kadar da güzel bir renkmiş. Bayıldımm! Yağlı ciltlerle uyumu da önemli bir artı. krem ürünler kullanmadım hiç ama bu sebeple korkutuyordu beni.
Bu arada cahilliğimi mazur gör, bişi sormak istiyorum. Bu Pro mağazaların diğerlerinden farkı nedir? Anadolu yakasında Pro mağaza var mı?

fly dedi ki...

Tannesi,
Ben bayılıyorum bu renge,Anadolu yakasında Pro Yok,İstanbul da sadece Taksim MAC Pro ,Pro mağazaların farkı normal ürünlerin yanı sıra MAC'in profösyenel ürünlerini de satıyor olması.Yani renk ve ürün çeşidi çok daha fazla bu mağazalarda.

Adsız dedi ki...

fly ablacım,dün a101 mağzaları varya ordan sedasayan kozmetik ürünleri gelmş,ordan sdsyn marka rujlar aldım,tanesi 1.95 tl şaka gibi diymi=)sürümüde kalıcılığıda o kadar yüksek çıktıki herkes beyenip sordu bügun,yemek yedim gitmedi.yane mac felan rujlara 20-30 felan fazlamı para veriosunuz nedir=)
gizem

fly dedi ki...

Gizem,
Rujun rengi istediğim gibi olduktan sonra bence de ucuz-pahalı farketmez.Kalıcı olması açıkçası benim için çok önemli değil,hatta sık sık ruj tazelemek benim hoşuma bile gidiyor.Seda Seyan kozmetiğede mi el atmış,ben o kadını bi sevemedim gitti yahu...

Tannesi dedi ki...

Fly cım, ben yazına yorum yazarken abone olmayı unutmuşum. Bu nedenle cevabını geç ördüm, çok teşekkür ederim. Normal ürünleri bile yeterince pro'ydu benim için, gerçek pro malzemeleri merak ettim. :))