25 Nisan 2010 Pazar

GÖZ MAKYAJI-Carbon,Satin Taupe

Bugün basit bir "smokey eye" yapmak istedim,sonuç aşağıdaki gibi oldu.

İlk olarak Painterly'i ile tüm göz kapağıma sürdüm,daha sonra Satin Toupe'yi kirpik diplerinde yoğun,kaşlara doğru hafifleşmek üzere yine tüm göz kapağına ve alt kirpik diplerine uyguladım.
Fluidline Blacktrack liner'i açılı fırça ile sürüp üzerinden Carbon ile geçip sabitledim.Blending fırçası ile Carbon'u kirpik diplerine ve gözkapağının katlanma bölgesine iyice yedirerek keskin hatları hafiflettim.

Alt kirpik diplerine Carbon geçtim,göz içine Smolder kalem çektim.Kirpiklerimi kıvırıp Zoom Fast Black Lash ile bolca rimelledim.Son olarak ise ELF Dramatic Lash Kit takma kirpikleri DUE ile yapıştırdım.

Toplamda 10 dak. bile sürmeyen bir göz makyajı için bence oldukça iyi oldu.Siz ne dersiniz?

6 yorum:

Ozlem Karakus ♥ dedi ki...

çok güzel olmuş.. kirpikler özellikle çok doğal duruyor =)

Tannesi dedi ki...

Biz 'ne' mi deriz? Deli misin! Çok güzel olmuş. Takma kirpiği bu kadar doğal, bu kadar başarılı kullanan görmedim hiç hayatımda! Makyaj da gayet güzel. Renkler çok koyu olmadığı için, takma kirpiğe rağmen, gündüz kullanılabilir bir makyaj olmuş. :)) Takma kirpik kullanımı ile ilgili de bir post yazsan ya; şöyle bol fotoğraflı! :)))

fly dedi ki...

Özleme Dair,
Teşekkür ederim,evet "dramatic eyes kit" olmasına rağmen çok dramatik değil :))
Tannesi,
Beğenmene çok sevindim,senden de bekliyorum makyaj örnekleri.
Takma kirpikle ilgili yazı ? Neden olmasın en kısa zamanda yapmaya çalışacağım.

Tannesi dedi ki...

Tam da yorumuma verdiğin cevap, mailime gelmişken, hemen olay yerinden bildirmek istedim: ben de az evvel bir göz makyajı örneği ekledim bloğuma. Hatta yapabilirsem bu gece bir tane daha yapıp eklemeye çalışacağım. Objektif yorumlarına ihtiyacım var. :))

gunesyuksel dedi ki...

ya ben gözlerin güzelliğinden ne kirpige ne makyaja ne baska biseye baktım.. masallahhhhh... sarısın oldugum için hep özenmişimdir böle.. masallahhh tekrar..

fly dedi ki...

Güneşyüksel,
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim...