18 Nisan 2010 Pazar

ESTEE LAUDER-Idealist Dual-Action Refinishing Treatment

Idealist Dual-Action Refinishing Treatment, %30 Glikolik Asit ve Mikro Dermabrasion'u birleştiren arındırıcı bir sistem.İçeriğindeki aktif maddeler cildin sürekli olarak kendini yenilemesini teşvik ediyor.Uzun süreli kullanımda cilt lekelerini azaltmayı vaad ediyor.
Ürün gözeneklerin büyük görünmesine neden olan sebum,ölü hücreler ve kirleri ciltten uzaklaştırarak ,gözeneklerin minimize olmasına yardımcı oluyor.
Her cilt tipine uygun.
Haftada bir kez ya da ihtiyaç duyulduğunda kullanılması öneriliyor.

Kullanımı şöyle,cildinizi temizledikten sonra nemli cilde ince bir tabaka halinde sürüp,dairesel hareketlerle nazik bir masaj yapılır.5 dakika sonra ılık su ile durulanır.Devamında İdealist Pore Minimizing Skin Refinisher uygulanır.
Henüz sadece bir kez uyguladım,bu uygulama sonucunda özellikle burun üzerineki siyah noktalarda etkili oldu,siyah noktaların bir çoğu temizlendi ve biraz da olsa küçüldü.Uygulama sonrasında tüm Idealist serisindeki ürünler gibi bu da ciltte kadifemsi ve pürüzsüz bir his bırakıyor.
Bu ürünü uygularken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta nemli hatta ıslak cilde sürülmesi çünkü termal etkili olduğundan su ile çalışan bir formülü var.Islak bölgeye sürdüğünüzde anında o bölgede bir sıcaklık hissediyorsunuz ve işini yapmaya başlıyor,kuru cilde sürdüğünüzde ise hiç bir şey olmuyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

biyonik kedi blogunda sizdn bhsetmş fly abla
esra

fly dedi ki...

esra,
teşekkür ederim haber verdiğin için.mutlu oldum valla...