27 Nisan 2010 Salı

CLAIRE'S OJE - No:13

Şuraki yazımda Claire's alışverişinden bahsederken bu ojelerin swatch'lerini yapacağımı söylemiştim.Sarı olan ile başlıyorum.Bu renk bir oje asla kullanamam diyordum fakat şimdi diyorum ki benim aynı böyle sarı bir ayakkabım var önü de açık,ayak tırnaklarıma sürsem, ayakkabının ucundan azıcık görünse böyle,sizce nasıl olur?
Yalnız bu ojeyi sürerken çok zorlandım,artık fırçasından mı yoksa ojenin yapısından mı anlamadım.O kadar uğraşmama rağmen yine de temiz bir görüntü çıkmadı ortaya.

5 yorum:

Tannesi dedi ki...

Çok zor bir renk... Kullanımından bahsetmiyorum. Hem parlak hem de açık bir renk olduğu için, şişedeki rengi verebilmek için, fazla kat sürmek gerekebilir. Kıvamı ve fırçası başarılı değilse (ki çok başarılı değil sanki) hamur hamur durması an meselesi. Bence yine de gayet güzel sürmüşsün. Güle güle kullan. Sarı ayakkabıya, sarı oje de olur, mat ve açık bir gri de olabilir gibi geldi bana.

Unknown dedi ki...

hafiften koyu sarı olması artı puan bence resimde güzel gözüküyor :)

fly dedi ki...

Tannesi,Pink Powder,
Teşekkür ederim,sarı ayakkabı+sarı oje kombinini fotğraflayıp fikirlerinizi alacağım,havalar biraz daha ısınsın açık ayakkabı giymeye başlayayım...

Adsız dedi ki...

İşte bu.. Ben bu ojeyi bıkmadan yıllarca sürebilirim:D
Çook sevdimm..

fly dedi ki...

Nah a Perfect Day,
Oje sürmede becerikliysen gerçekten güzel tonlu bir sarı,ama bahsettiğim gibi beni sürerken çok uğraştırdı.