26 Nisan 2010 Pazartesi

BENEFIT - Powderazzi

Benefit'in tek ambalaj içinde birden fazla ürünü sunması çok hoşuma gidiyor.Böylece fazla para ödemeden bir çok şeyi deneyip,sonrasında beğendiklerinizi alma şansınız oluyor.Powderazzi de bunlardan biri; içinde Benefit'in en ünlü "Box O' Powder"'lerinden Dallas,Hoola ve Coralista yer alıyor.

Ambalaj Benefit klasiklerinden karton kutu şeklinde.


Fırçası gördüğünüz gibi o kadar minik ki allık-pudra fırçası olmaktan çok uzak.Keşke fırça yerine dördüncü bir allık-pudra koysalardı.:)



HOOLA,bronzlaştırıcı pudra,içinde sim ya da ışıltı yok.Ben şahsen kış aylarında böyle mat bronzlaştırıcılar kullanmayı daha çok seviyorum.

CORALİSTA,adından da anlaşılacağı gibi tatlı bir mercan rengi,alt tonları şeftaliden çok pembeye yakın.Hemen her ten rengine uyacağını düşündüğüm bir ton.

DALLAS,benim yine bronzlaştırıcı olarak kullanabileceğim bir renk,belki allık olarak kullanan da vardır.Hoola'dan farkı bunun içinde az da olsa ışıltı olması,büyük bir fırça ile güneşin ilk dokunduğu noktalara uygulandığında "sun kissed" denilen sağlıklı,hafif ışıltılı doğal bir bronz görüntü sağlıyor.

Üç pudra da(pudra diyorum çünkü "face powder" olarak geçiyor) yüksek pigmentasyona sahip,yapıları çok güzel,toz toz olma durumları yok,sürümü-dağıtması çok kolay,renkleri de gayet hoş.Eğer bunları bitirebilmeyi başarırsam kesinlikle büyük boylarını alırım.

3 yorum:

Drama Queen dedi ki...

Fırça gerçekten çok küçük ama ben onu makyaj çantama atıyorum; arada düzeltmeler/rötüşlar yapacağımda çok işe yarıyor dağıtmıyor makyajı.. O açıdan işlevsel;) ama dediğin gibi 4. bir pudra çok daha makbule geçerdi:)

nily21 dedi ki...

Benefitin ambalajları zaten gel beni al diyor..ben de birkaç ürün birarada olunca daha çok seviyorum. Bu allıklardan Coralista favorim..Ben çok beyazım bana iyi gitti, ama dediğin gibi her cilt tonuna yakışabilecek bir renk..Güle güle kullan :)

fly dedi ki...

Drama Queen,
Haklısın,makyaj çantası içine atılabilir,küçük olması bu yönden avantaj belki de...
Nilgün,
Teşekkür ederim,bir sonra ki Benefit yazısında sırf ambalajı için alınmış bir ürün var :))