22 Nisan 2010 Perşembe

BENEFIT - Benetint

Benetint,yanaklara doğal pembelik veren likit bir ürün.Aynı zamanda dudaklar için de kullanılabiliyor.Ben fotoda gördüğünüz gibi mini boyunu(2.5 ml) aldım denemek amacıyla.


Ürünü şişenin içinden oje fırçasına benzeyen aplikatörü ile üç kısa cizgi şeklinde sürüp hemen parmaklarınız ya da fırça ile dağıtıyorsunuz.Bu hemen dağıtma işlemi çok önemli çünkü acele edilmezse çizgi izleri kalıyor.
Verdiği renk oldukça doğal, eskiden kadınlar renk vermek için yanaklarını çimdiklermiş ya işte öyle bir renk veriyor.Daha yoğun uygulanmak istenirse kat kat(Üç çizgi-dağıt,üç çizgi-dağıt şeklinde) uygulama yapılmasını öneririm.
Benetint likit bir ürün olduğu için çıplak ten ya da,pudra kullanmadan önce fondöten-renkli nemlendirici üzerine sürülürse daha güzel ve doğal görünür.

Dudaklarda ise böyle duruyor.
Rengi çok kalıcı,Benetint ile rujun fincana,bardağa bulaşma derdi yok.Hatta öyle kalıcı ki parmaklarınızla dağıttıktan sonra eliniz hemen silmez yada yıkamazsanız parmaklarınız pembe kalıyor.
Benetint yoğun bir gül kokusuna sahip o yüzden gül kokusu sevmeyenler uzak dursun.
Bitince yenisini alırmıyım?
Henüz karar veremedim,bu tür ürünlere çok alışık değilim çünkü.Uygulamada maharet kazanmak da lazım, belki bir kaç kez daha kullandıktan sonra sevebilirim Benetint'i.


3 yorum:

nily21 dedi ki...

Sephora'da uygulamışlardı bunu, saatlerce bozulmadı..ancak sürmek biraz alıştırma gerektiriyor :)

fly dedi ki...

Nilgün,
Kesinlikle alıştırma yapmak lazım,ilk denediğimde bütün gün yanağımda üç pembe çizgi ile dolaştım.Allahtan o gün biryere gitmem gerekmiyordu:D

pelininstyle dedi ki...

Yillardir kullaniyorum. Harika bir urun. Herkese tavsiye ederim:)