27 Nisan 2010 Salı

BENEFIT BATHINA BODY SO FINE-A Velvet Body Balm

İtiraf ediyorum bu body balm'ı alırken kendisi hakkında hiç bir fikrim yoktu,sadece kutusunu beğenip aldım.Ama şimdi iyi ki almışım diyorum çünkü bayıldım.
Benefitin retro görünümlü,üzerinde "pin-up girl" resimleri olan ambalajlarını çok beğeniyorum,hem mesela bunun içindeki ürün bittikten sonra kutusuna kısa boy makyaj kalemlerini vs. koyabilirim.

Dediğim gibi ambalaj süper,teneke bir kutu şeklinde(eskiden buna benzer bir kalem kutum vardı)Kapağını açtığınızda hafif ışıltılı pembe balmı ve uygulama için pembe kurdeleli, siyah kadife pufu olduğunu görüyorsunuz sonrasında ise hafif çiçeksi bir koku burnunuza geliyor.
İçinde oldukça fazla ürün var .(110 gr.)

Bathina Body So Fine'yi bacaklar,kollar ve dekoltenizde kullanabilirsiniz.Cilde hafif bir parlaklık ve ışıltı veriyor,bıraktığı his kesinlikle yağlı değil,aksine sürülen bölgeyi kadifemsi ve pürüzsüz yapıyor.
Hazır yaz da yaklaşmışken kendime kocaman bir "aferin" diyorum bunu aldığım için.

4 yorum:

Tannesi dedi ki...

Vay anasını sayın seyirciler, cidden çok güzelmiş. Bacakta, şööyle kaval kemiği üstünde süper durur diye hayal ettim bir an. Bu tarz ürünler genelde yağlı his bırakır ve özellikle de bacaklardakiler eteğe bulaşır diz arkasından! Ne kadar sinir olurum. Sanırım bu farklı!
Bu arada dün gece sözünü verdiğim smokey makyajı yaptım ve ekledim. Yorumlarını heyecanla bekliyorum. (Gerçi elimdeki mal belli -hem kozmetik hem göz kapağı açısından diyorum bunu-) bu nedenle çok umutlu değilim. :)

nily21 dedi ki...

çok merak ettiğim bir üründü bu...bayıldım, şimdi rahatça sipariş verebilirim.:))..

gunesyuksel dedi ki...

benim de olsun mu? :)

fly dedi ki...

Tannesi,Nilgün,
Gerçekten güzel bir ürün,bronzlaşmayı dört gözle bekliyorum...
GüneşYüksel,
Bence olsun .