4 Haziran 2010 Cuma

MAC TO THE BEACH - BRONZE BODY OIL

Bronze Body Oil,adından da anlaşılacağı gibi bronz renkli vücut yağı.İçerisindeki ışıltıları altın tonlarda.Ambalajından bakıldığında oldukça koyu bir renk verip turuncu olacağınızı ve içindeki simler sayesinde disko topu gibi dolaşacağınızı düşünüyorsunuz fakat hiç öyle olmuyor.



Uygularken çok az bir miktar kullanmak yeterli oluyor.Sürükten sonra yedirilmesi çok kolay,ismi "oil" ama kesinlikle yağlı ve yapışkan bir his bırakmıyor.Cildi yumuşatma ve nemlendirme özelliği de var.Üstelik çabuk kuruyor.

İyice sürülüp,cilde dağıttıktan sonra simler çok hafif yansımalar şeklinde belli oluyor.Cildin rengini çok az değiştiriyor.

Özellikle bacaklar ve omuzlara sürdüğünüzde çok güzel görünüyor.Ben abartılı olmayan hafif ışıltısını çok sevdim,özellikle gün ışığında çok hoş duruyor.

2 yorum:

Tannesi dedi ki...

Pırıltılarının dozunu ve rengini ben de çok beğendim. Bacakta, kaval kemiği üstünde de çok hoş parlayacaktır. Güle güle kullan.
Elbiselere bulaşma ihtimali var mı bunların? Kollara sürüldüğünde, tişörtler; bacağa sürüldüğünde, eteklerin falan kirlenme durumu nedir? Hiç denedin mi?

fly dedi ki...

Tannesi,
Zaten fazla renk veren bir yapısı yok,hemen de emiliyor cilt tarafından o yüzden bulaşmıyor kıyafetlere,sürdükten sonra ışıkta hafif hafif parlayan pırıltılar kalıyor sadece.