15 Haziran 2010 Salı

NARS DESIRE POWDER BLUSH

Desire,pamuk şeker pembesi mat bir allık.Genel olarak tüm NARS allıklarda olduğu gibi ambalajında görünen renk oldukça yoğun,uyguladığınız fırçaya göre istediğiniz sonuca rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.Sürmesi,dağıtması çok kolay bir allık,sonucu ise mat fakat ipeksi.





Ben Desire'yi hem esmerlere hem de açık tenlilere yakıştırıyorum.Esmerler kullandığında egzotik ,beyaz tenlilerde ise Pamuk Prenses görüntüsü çıkıyor ortaya.

4 yorum:

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

ben bir allık delisiyim, gece gündüz diye ayıramıyorum şu allıkları,birkaç renk karıştırarak kullandığım da oluyor, yani yalnış mı yapıyorum acaba?? hergün mutlaka kullanırım yoksa mümkün değil dışarı çıkmam:))

Adsız dedi ki...

bir blogda nars zen var almayı düşünüyorum,ne dersiniz acaba?
mavi gözlü çok beyaz olmayan açık tenli doğal sarışınım.
fikrinizi almak istedim
meral

fly dedi ki...

Stil Sahibi Bayanlar,
Niye yanlış olsun ? Bence çok iyi yapıyorsun,renklerle oynamak zaten makyajın en eğlenceli tarafı.Ben de hiç makyaj yapmasam bile mutlaka hafif de olsa bir allık sürerim =)

Meral,
Açık tenliler Zen'i daha çok kontur amaçlı kullanıyorlarmış.açık kahve tonlarında mat bir allık.Eğer allıkta illa ışıltı olsun demiyorsan,bence günlük kullanıma uygun güzel bir ton.

Duygu Fedakar dedi ki...

aslında bu sene pek allık modası yok dogal görünüm daha çok ö plana çıkıyor ama şeftali tonları yaz ayları için güzel duruyor