10 Haziran 2010 Perşembe

DERMALOGICA DAILY MICROFOLIANT

Bundan bir süre önce Dermalogica Türkiye'nin sitesindeki bir soruyu cevaplandırarak bir çekilişe katılmıştım.Çekilişin ödülü de Dermalogica Daily Microfoliant idi.Dün akşam eve gelip,evde beni bekleyen bu paketi görünce çok şaşırdım ,açtığımda ise "ben böyle bir şey sipariş etmemiştim,bu da nereden çıktı"diye düşündüm,zira çekilişe katıldığımı unutmuştum.Paketin içerisindeki mektubu okuyana kadar da hatırlayamadım zaten.
Hayatımda ilk kez bir çekilişten"bir şey"kazandım(bana amorti bile çıkmaz :( ) ve çok hoşuma gitti doğrusu.
Bugüne kadar bu markanın hiç bir ürününü kullanmadım,arkadaşlarımdan kullanan ve oldukça memnun olanlar vardı,ama neden bilmiyorum ben hiç deneme girişiminde bulunmadım.

Ürün hakkındaki benim yorumum ise şöyle:

Vaad ettikleri:
Dermalogica Daily Microfoliant, pirinç bazlı bir ürün.İçindeki Papain ,Salisilik Asit ve Pirinç enzimleri ciltteki ölü deriyi mikro düzeyde temizleyerek cildin daha canlı ve aydınlık görünmesini sağlıyor.Aspergillus,Greyfrut ve Meyankökü özlerinden oluşan cilt aydınlatıcı kompleks ciltteki ton farklılıklarını gidermeye yardımcı olur.Yeşil Çay,Ginko ve Kolloidal Yulaftan oluşan karışım,cildi sakinleştirirken,daha ferah ve temiz bir cilt sağlar.

Ürünün kapağını açtığımda oldukça şaşırdığımı söyleyebilirim çünkü,alışkın olduğum krem-losyon kıvamında değil, toz şeklinde olduğunu gördüm.

Kullanımı ise şöyle:
Yaklaşık yarım tatlı kaşığı tozu oldukça ıslak avucunuza alıp,ellerinizi birbirinize sürerek tozun hafif köpüklü bir krem şekline dönüşmesini sağlıyorsunuz.Daha sonra temizlenmiş cilde, göz çevresine gelmemesine dikkat ederek yaklaşık 1 dakika nazik ve dairesel hareketlerle cildinize uyguluyorsunuz.Uygulama sırasında da hissedeceğiniz gibi içindeki çok minik partiküller cildinizi hafif bir şekilde "zımparalayarak"pürüzsüz ve parlak bir yüzey oluşmasını sağlıyorlar.Bol su ile durulayıp,devamında kullanıyorsanız tonik,ardından nemlendirici ile bakımınızı tamamlıyorsunuz.

Suni koku ve renklendirici içermiyor.Tüm cilt tipleri için uygun.(Medikal eksfoliant kullananlar hariç.)İsminden de anlaşılabileceği gibi her gün kullanılabilen bir ürün.


Dermalogica Daily Microfoliant'ın daha uygulama esnasında işe yarar bir ürün olduğunu anladım çünkü kullanırken ellerim yüzümde kaymaya başladı,içerisindeki minik tanecikler görevlerini gayet iyi yerine getirip ,cildimi pürüzsüzleştirdi. Sonrasında ise cildimi parlattı (iyi anlamda) ve aydınlanmasını sağladı.Toz şeklinde olması ilk başta beni düşündürse de uygulamanın gayet kolay olması bana önyargılı düşünmemek gerektiğini bir kez daha hatırlattı.Üstelik toz olması sayesinde ürünü kapağı açıldıktan sonra 24 ay gibi uzun bir süre içerisinde kullanmanız gerekiyor.
Sonuç olarak vaad ettiği her şeyi yerine getiren bir ürün,benim için "çok iyi ürün"dür.Daily Microfoliant'da bu özellikleri ile benim "en iyiler" listeme girmeyi başardı.Aynı zamanda bu vesileyle Markanın diger ürünlerini de biraz araştırma fırsatım oldu,denemek istediğim bir kaç ürünün adını not aldım bile.
Şimdi ise size şunu sormak istiyorum :
Bana böyle güzel bir ürünü gönderdiği için Dermalogica'ya teşekkür mü etmeliyim ?,
yoksa alınacaklar listemi kabarttığı için kızmalı mıyım?

5 yorum:

Dee Makeup dedi ki...

Var ya bana çıkmış gibi sevindim :) Güle güle kullan :)) Daily Microfoliant benim çok merak ettiğim bir üründü. Senin beğenmene sevindim. Elimdeki cilt bakım ürünlerini bitirip Dermalogica'ya geçmek istiyorum ben de.

Adsız dedi ki...

fly ablacmm
bu yazından soona hmn eczaneye düştüm,ama çok pahalı idi ürünleri yaff
nasıl girrdin bu çekilişe,bloo olmayanda katılabiliomu,bende istiomda bu dermo serisinden,hemde beleş istiom ehuehuee
bi cvp ltfnnnn
gizmo

fly dedi ki...

Dee Makeup,
Teşekkür ederim canım.

Gizmo,
Evet maalesef TR'de oldukça pahalı satılan bir ürün,ama COSME:DE sitesinde daha uygundu fiyatı, bir de oraya bak istersen.Çekiliş sona erdi,bloğu olmayanlarda katılabiliyordu tabii.Ama başka çekilişlerde oluyor ara sıra kontrol et sitesini canım.

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

iyi şans, güle güle kullan..

fly dedi ki...

Stil Sahibi Bayanlar,
Teşekkür ederim.