27 Şubat 2010 Cumartesi

GÖZ MAKYAJI (PRINT-CARBON-VANILLA)

İşte bugünkü göz makyajım.Aslında renkler fotoğraflarda tam olarak çıkmadı.Aşağıda göründüğünden daha gri-siyah bir makyajdı.




Göz makyajımda kullandığım ürünlerin fotoları :

1-MAC Paint Pot(Painterly)
2-LANCOME Göz Kalemi(Siyah)
3-MAC Eye Shadow(Print)
4-MAC Eye Shadow(Carbon)
5-MAC Pigment(Vanilla)
6-MAC Fluidline(Blacktrack)
7-THE BODY SHOP Kirpik Kıvırıcı
8-DIORSHOW Rimel

Yüz makyajımda kullandığım ürünler:

1-MAYBELLINE Dream Satin Liquid(021 nude)
2-MAC Select Moisturecover (NW20)
3-MAC Studio Finish Concealer (NW25)
4-MAC Blot Powder (Medium Dark)
5-MAC Blush (Gingerly)
6-MAC Blush (Pink Swoon)

Dudaklarımda kullandıklarım:


1-MAC Lip Liner (Stripdown)
2-MAC Lipstick (Nude Rose)

4 yorum:

Tannesi dedi ki...

İşt bunu çok beğendimm! Bu göz yapısına en iyi giden tarzlardan biri. Ellerine sağlık. Ben bunu yapabilirim yapmasına da, bu derece kaliteli durması için, bi baktım da ne kadar fazla sayıda ürün kullanmışsın. Ben bu kadar ürünü nasıl toparlayıp alıcam yaaa! :(( Daha bir yüz bazıymış, far bazıymış, bazgillerden bişeyim bile yok. Kaldı ki, tek bir makyaj için 4-5 çeşit ürün. Ne aydınlatıcı var, ne allık var, ne fırça var. Hhele ki fırça en mühimi belki de... Pöff! Evde nerdeyse bir valiz makyaj malzemesi var ama benim hiçbir şeyim yok gibi geliyor artık. :((( Amma uzun yazdım yahu, pardon! Ben ellerine sağlık demek için gelmiştim halbuki... :)

fly dedi ki...

Tannesi,
Sanırım bu benim ilk postlarımdan biriydi,çok özenmiştim,aslına bakarsan makyaj fotoda göründüğünden daha güzeldi ama acemiliğime geldiğinen güzel çekememişim.
Diğer konuya gelince,evet kaliteli makyaj malzemeleri pahalı ancak kimse bunlara bir günde sahip olmuyor zaman içinde tek tek alınıyor.Ve inan bazı ucuz makyaj malzemelerinin gerçekten çok iyi performansları var,bunları blogları takip ederek öğrenebilirsin.Temel parçalarda biraz daha fazla para harcayarak yatırım yapabilirsin örneğin kaliteli bir kaç fırça,füme,kahve ve krem tonlarda far vb.

Tannesi dedi ki...

Gerçekten güzel öneri; biraz olsun içimi rahatlattın! :D En kısa sürede tavsiyelerine uyacağım :))

fly dedi ki...

Yardımcı olabildiğime çok sevindim...